Drugo mjesto i put u Prvu ligu

Gdje nema borbe ne može biti niti pobjede. Malim klubovima kao što je naš (mislim na financijske mogućnosti i nedostatan kadar pa se ne možemo rotirati po utrkama) ovakvo ostvarenje znači puno više od drugog mjesta.

Sezona 2017.ta je gotova. Zauzeli smo drugo mjesto i prelazimo u Prvu ligu. Ovakav uspjeh je rezultat nesebičnog zalaganja članova, od kojih su neki trčali gotovo sve utrke sezone.  Prvo ćemo spomenuti dame: Vanda Zahirović, Mirela Jelica te Lidija Piljaš, koje su svojim sudjelovanjem omogućili potpuno bodovanje (3+3) te nam je njihov angažman neizmjerno vrijedan.

Od muških ćemo izdvojiti: Sinišu Jonjića, Djuru Kraguljca, Domagoja Šeremeta koji su vukli cijelu sezonu i s curama skupili bodove za drugo mjesto. Jonjić je čak trčao Dubrovaki polumaraton, na Stareku ostvario i PB, dok je Kraguljac trčao maraton u Irskoj.

Neki ozljeđeni članovi dali su svoj doprinos na Plitvičkoma maratonu (Petković Nikola i Drobina Miroslav) a posebno nas veseli povratak našeg člana Stjepan Čosića koji je trčao polumaraton Ivan Starek.

Na kraju sve pohvale našem Siniši Jonjiću, koji je ostvario drugo mejsto u Cestovnom kupu, u kategoriji M35. Iako sve trke za muške pojedinačno još nisu službeno bodovane, vjerujemo kako je ovo konačan poredak.