Utrke 2012.

Mirela Jelica i Domagoj Šeremet finalisti Lige Udruge zdravo trčanje

Nakon završene lige koja je trajala sedam tjedana, u ukupnom poretku Mirela Jelica osvaja drugo mjesto u kategoriji, a Domagoj Šeremet treće mjesto u kategoriji.

Svakako veseli Domagojevo 5. mjesto u ukupnom poretku u vrlo jakoj konkureneciji. Trčalo se između mostova na distanci 5,7 km.

Kvalitetu lige svakako upotpunjuju nastupi kvalitetnih trkača poput Ive Maronića i Elvira Rakipovića, a u ženskoj konkurenciji naših najboljih dugoprugašica Marije Vrajić i  Dubravke Vešligaj.

Pecuh Harkanj 25 km Petkovic 2012Pečuh-Harkanj 25 km

Sezonu je službeno otvorio najiskusniji član Nikola Petković istrčavši dionicu dugu 25 kilometara na relaciji Pečuh-Harkanj.

                                                                                                           6.3.2012.

 

 

Slavonski Brod: Drobina treći, štafeta četvrta 12.3.2012.

Mukotrpne zimske pripreme maratonaca već daju odlične rezultate. Izvrstan rezultat stiže iz Slavonskog    Broda. Naime Miroslav Drobina osvaja treće mjesto u utrci na 5 kilometara a štafeta 2×10 kilometara u sastavu Dejan Stanković i Stjepan Jelica osvaja četvrto mjesto.

                                                                                                         12.3.2012.

 

Gorica Kraguljac 2012Velika Gorica polumaraton

Maratonci su jučer u sastavu Petković, Banovak, Kraguljac (sa ovogodišnjim, za sada, najboljim klupskim rezultatom na 21 km-1.34) sudjelovali na polumaratonu u Velikoj Gorici osvojivši vrijedne bodove u cestovnom kupu. Cilj Vukovaraca je prijeći u viši rang takmičenja-ligu, za što postoji realna šansa jer se trenutno nalaze na drugom mjestu na tablici a u prilog tome svjedoče i ovi rezultati.

18.3.2012.

 

Klaic i Banovak 5 km,Osijek 2012Osijek: Klaić prva, Banovak treći

Rijeka polumaraton 2012Riječki polumaraton

Riječki polumaraton ostaje u sjećanju po izvrsnim rezultatima kao i obilnoj kiši koja je pratila maratonce od polovine utrke a pojačala se do pljuska do kraja same utrke.

U Rijecu su trčali: Kraguljac Đuro, Banovak Dako, Jelica Stjepan i Petković Nikola.

U drugom kolu održanom u Osijeku  u trci na 5 kilometara Domagoj Šeremet osvaja izvrsno 5. mjesto u konkurenciji od 40 trkača.