Statut, članstvo i prijavnice

Statut

Ovdje možete preuzeti Statut kluba i prijavnicu za članstvo.

Članom našeg kluba može postati svaki ljubitelj trčanja, te se učlanjenjem obvezuje na pridržavanje odredbi Statuta.

 

 

Zahtjev za nominalno clanstvo-Član kluba mora imati najmanje 16 godina, vodi se u evidenciji kluba, kao i u evidenciji Hrvatskog atletskog saveza. Nominalni član je član natjecatelj te aktivno sudjeluje u cestovnim utrkama, odnosno u utrkama Lige, Kupa i Prvenstva u kojima se natječe klub. Nominalni članovi plaćaju godišnju članarinu u iznosu od 100 kuna. Dužan je obavljati godišnje liječničke preglede (o trošku kluba).

Osoba koja želi postati nominalni član popunjava Zahtjev za nominalno članstvo, prilaže presliku domovnice i sliku 3,5×4,5 cm te dostavlja klubu na adresu Brune Bušića 82, 32010 Vukovar. Klub pomenute dokumenta šalje u Hrvatski atletski savez (HAS) koji izdaje atletsku knjižicu za trkača.

 

-Počasnim članom postaje osoba osobito zaslužna za promicanje ideja i aktivnosti Kluba, abira se na prijedlog Predsjedništva i uz suglasnost Skupštine.

Klub do sada ima dva počasna člana i to Nikola Petković, osnivač kluba i trkač s preko 40 godina provedenih u dugoprugaškom trčanju te Miroslav Knežević bivši dugogodišnji predsjednik, trkač i mecena kluba.